Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­vi on avannut hel­mi­kuus­sa kil­pai­lu­tuk­sia yli mil­joo­nan euron arvosta – Mukana muun muassa Luok­ka­vaa­ran ja Puik­ka­rin urakat

Muun muassa Luokkavaaran ja Puikkarin urakoiden kilpailutukset on avattu.

Pudasjärven kaupunki on kilpailuttanut helmikuun aikana useita urakoita, joihin on budjetoitu yhteensä reilusti yli miljoonaa euroa.

Niistä kallein on Syötteen Luokkavaaran asemakaava-alueen tiestön ja kunnallistekniikan kokonaisurakka, joka on yksi suurimmista lähivuosille suunnitelluista investoinneista. Töihin varattiin joulukuussa hyväksytyssä talousarviossa ja tulevien vuosien taloussuunnitelmassa tälle ja ensi vuodelle yhteensä yli 700 000 euroa.

Urakkaan sisältyy kaikki rakennussuunnitelmien mukaisten töiden tekeminen tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen myös vesihuoltotekniikan osalta täysin valmiiksi saatettuna.

Kilpailutusasiakirjojen mukaan töiden pitäisi alkaa kesäkuun loppuun ja valmistua ensi vuoden lokakuun loppuun mennessä.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa