Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­ven Tol­pan­vaa­ran tuu­li­voi­ma­puis­ton kauppa si­ne­töi­ty – ra­ken­ta­mi­nen alkaa ensi vuonna ja lavat pyö­ri­vät 2023

Pudasjärven ensimmäisten tuulivoimaloiden rakentaminen lähenee, sillä Tolpanvaaran tuulivoimapuiston kaikki luvat ovat tulleet lainvoimaisiksi. Puistossa on 22 tuulivoimalan rakennuspaikkaa.

Tuulivoimaloiden rakentaminen Pudasjärven Tolpanvaaraan on alkamassa ensi vuonna. Metsähallitus tiedottaa, että tuulivoimapuiston kauppaan liittyvistä yksityiskohdista on sovittu.

– Metsähallitus ja Enefit Green, Eesti Energian uusiutuvan energian tytäryhtiö, ovat sopineet viimeisistä Pudasjärven Tolpanvaaran tuulivoimapuiston kauppaan liittyvistä yksityiskohdista kaikkien tuulipuiston lupien tultua lainvoimaisiksi, tiedotteessa todetaan.

Kauppa perustuu Metsähallituksen ja Enefit Greeniin vuonna 2018 tekemään aiesopimukseen, jossa kaupan ehtona oli lupien lainvoimaisuus.

– Olemme tyytyväisiä siihen, että merkittävä kansainvälinen toimija kiinnostui kohteestamme ja jälleen yksi kehittämistämme tuulipuistoista lähtee rakentumaan, Metsähallitus Kiinteistökehityksen johtaja Tuomas Hallenberg sanoo tiedotteessa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin