Mainos: Tilaa Iijokiseutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­ven kau­pun­ki ostaa Pos­ti-Te­len kiin­teis­tön – Janne Karhu: "Ra­ken­nus­ten käyt­tö­iän jat­ka­mi­nen ei ollut en­si­si­jais­ta, vaan alueen käyttö pal­ve­lu­tar­pei­siin"

Pudasjärvi

Pudasjärven kaupunginhallitus on päättänyt käyttää etuosto-oikeuttaan Posti-Telen kiinteistökaupassa. Kaupunginhallitus päätti asiasta kokouksessaan.

Nordic Tower East Holding Oy on myynyt helmikuussa Colive Kodit Oy:lle Tele-Postin tontit rakennuksineen Toritie 2:ssa. Tilojen pinta-ala on yhteensä noin 1,18 hehtaaria. Kauppahinta kohteesta on ollut 1 000 euroa.

– Rakennuskokonaisuus tontteineen määrittää ison osan Pudasjärven ydinkeskustaa. Rakennuskokonaisuuden käyttöaste on ajan saatossa hiipunut siitä, mille volyymille ja mille käyttötarkoitukselle se on alun perin osoitettu, kertoo Pudasjärven tekninen johtaja Janne Karhu sähköpostitse .

– Etuosto-oikeuden harkinnassa nykyisten rakennusten käyttöiän jatkaminen ei ole ollut ensisijaista, vaan nimenomaan alueen käyttö nyt käsillä oleviin ja tuleviin yhdyskuntarakenteen palvelutarpeisiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.