Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­vel­lä toimiva Kon­tio­tuo­te Oy aloit­taa muu­tos­neu­vot­te­lut – e­sil­lä lo­mau­tuk­set ja ir­ti­sa­no­mi­set

Pudasjärvi

Yleinen taloudellinen tilanne on kehittymässä koko Euroopassa haasteelliseksi. Suomessa inflaatio on korkealla, korot nousussa ja kuluttajaluottamus ennätyksellisen alhaalla, kertoo Kontiotuotteen toimitusjohtaja Mika Rytky tiedotteessaan.

– Kontiotuote Oy:n tilauskertymä on aiempaa vuotta alhaisemmalla tasolla eikä ole näkyvissä, että tilanne tulisi kehittymään lähitulevaisuudessa merkittävästi parempaan suuntaan.

Kontio Kontiotuote hirsitalotehdas toimitusjohtaja Mika Rytky Pudasjärvi
Kontio Kontiotuote hirsitalotehdas toimitusjohtaja Mika Rytky Pudasjärvi
Kuva: Risto Pikkupeura

Varautuakseen muuttuneeseen kysyntätilanteeseen sekä normaaliin kausivaihteluun Kontiotuote Oy käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa korkeintaan 90 päivän määräaikaisiin lomautuksiin sekä enintään 9 henkilön irtisanomiseen ja / tai lomauttamiseen toistaiseksi ja / tai osa-aikaistamiseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.