Kesäkuvakisa: Osal­lis­tu Ii­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan ja voita hienoja pal­kin­to­ja – Katso jat­ku­vas­ti täy­den­ty­vä ku­va­gal­le­ria

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Ii­jo­ki­seu­tu tästä!

Pro­fi­nil­la uusia avauk­sia – 1,5 mil­joo­nan euron in­ves­toin­ti Pu­das­jär­vel­lä ja maa­yh­tiö Ruot­siin

Mikko Haapala kirjoitti viime syksynä yhtiön kasvutavoitteita tauluun.
Mikko Haapala kirjoitti viime syksynä yhtiön kasvutavoitteita tauluun.

Pudasjärveläinen lasiliukuseinien valmistaja Profin Oy on ottamassa jälleen merkittäviä kasvuaskelia.

Viime kaudella Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolun voittanut Profin avaa kevään kuluessa myynti- ja näyttelytilan Tukholmaan, kun Ruotsiin perustetaan Profinin maayhtiö.

– Meillä on ollut ja on suoraa sekä välillistä vientiä ulkomaille, mutta maayhtiön perustaminen on meille uusi avaus. Parhaillaan rekrytoimme sinne väkeä, 2-3 työntekijää alkuvaiheessa, toimitusjohtaja Mikko Haapala kertoo.

Haapala sanoo Kasvu Openiin osallistumisesta olleen mm. se hyöty, että yritys keskittyy nyt enemmän ydintuotteeseensa eli lasiliukuseinien suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin eri kiinteistötyypeille.

– Konkreettisesti tämä näkyy esimerkiksi siten, että Pudasjärven tehtaallamme on menossa 1,5 miljoonan euron investointi, jolla tuotantoa suunnataan ydintoimintaan. Sparrauksessa saimme rohkeutta ryhtyä tähän.

Haapala kertoo tarkemmin yrityksen kuulumisia ja kokemuksiaan sparrauksesta starttitilaisuudessa, jonne toivotaan paikalle alueen kasvusta kiinnostuneita toimijoita kuulemaan Kasvupolun tuomista mahdollisuuksista.

Kasvu Open kumppaneineen järjestää jo kolmannen kerran Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolun. Mukaan asiantuntijoiden sparraukseen voivat hakea kaikki yritykset koosta, iästä tai toimialasta riippumatta. Kasvuohjelman starttitilaisuus pidetään 28.2. OAMK:n Kotkantien kampuksella Oulussa.

Kasvu Open on sparrausohjelma, jonka ainutlaatuisen metodin kautta liki tuhat yritystä on saanut vetoapua kasvuunsa.