Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Poliisi siirtyy ke­sä­au­ki­olo­ai­koi­hin – lu­pa-asioin­ti toimii kesällä Pu­das­jär­vel­lä vain ajan­va­rauk­sel­la

Oulun poliisilaitos siirtyy 1. kesäkuuta rajoitettuihin kesäaukioloaikoihin. Poliisilaitos kehottaa varaamaan palveluajan lupa-asioinnissa etukäteen.

Pudasjärvellä poliisiaseman aukioloajat lyhenevät kesällä hieman. Pudasjärven poliisiaseman lupapalvelut ovat auki maanantaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina kello 9–11 sekä 13–15 välillä vain ajanvarauksella.

Lupapalvelut ovat suljettuna juhannusaattona 25. kesäkuuta.

Poliisin puhelinpäivystysnumero 0295 416 641 on avoinna Pudasjärvellä keskiviikkoisin kello 8–16 välillä. Asetarkastuksia poliisi tekee Pudasjärvellä kesällä keskiviikkoisin kello 9–12 välillä.

Lupapalveluissa, kuten passin ja henkilökortin haussa, asiointi tapahtuu ensisijaisesti ajanvarauksella ja niiden sähköistä hakemista poliisin asiointipalvelun kautta suositellaan. Verkossa tehty hakemus on myös halvempi ja nopeampi, poliisilaitos korostaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.