KEHITYSVAMMAISTEN ASUNTOLAHANKE: Katso videot: Pu­das­jär­vel­lä osoi­tet­tiin mieltä ke­hi­tys­vam­mais­ten asu­mis­olo­jen puo­les­ta – "Ke­hi­tys­vam­mai­sen voitava asua siellä, missä muutkin ih­mi­set"

Ensilumi: Lumi saattoi tulla jo jää­däk­seen, arvioi me­teo­ro­lo­gi Oskari Rockas Il­ma­tie­teen lai­tok­sel­ta

Mainos: Tutustu Ii­jo­ki­seu­dun si­säl­töön tar­jous­hin­taan, lehti + digi 3 kk 24,90 €! Tilaa tästä.

Poliisi har­joit­te­li Pu­das­jär­vel­lä Ku­re­nal­la hyök­käys­ti­lan­net­ta – ­vas­taa­via har­joi­tuk­sia myös Oulussa ja Kuu­sa­mos­sa

Pudasjärvi
Poliisi harjoitteli tiistaina Kurenalla väkivaltatilanteen hoitamista. Poliisi harjoitteli tiistaina Kurenalla väkivaltatilanteen hoitamista. Poliisi harjoitteli tiistaina Kurenalla väkivaltatilanteen hoitamista. Poliisi harjoitteli tiistaina Kurenalla väkivaltatilanteen hoitamista.
Poliisi harjoitteli tiistaina Kurenalla väkivaltatilanteen hoitamista.
Poliisi harjoitteli tiistaina Kurenalla väkivaltatilanteen hoitamista.
Kuva: Risto Pikkupeura

Kurenalla Pudasjärvellä näytti olevan käynnissä laaja poliisioperaatio. Paikalla iltapäivän aikana oli viiden poliisiauton lisäksi myös pelastuslaitos. Kyseessä oli harjoitus. Vastaavia harjoituksia on poliisi järjestänyt vastikään myös Oulussa ja Kuusamossa.

Tilanteen aiheena oli sivulliseen kohdistunut äkillinen hyökkäys.

– Harjoitus järjestettiin nyt yleisön nähden. Poliisi harjoittelee tilanteita myös sulkemalla tarvittaessa alueita. Koska tilanteet voivat tulla julkisilla paikoilla, niitä myös harjoitellaan siellä, totesivat harjoituksen kouluttajat.

– Toivottavasti tällaiseen harjoituksen mukaiseen tilanteeseen ei kuitenkaan jouduta.