Eduskuntavaalit: En­nak­ko­ää­nes­tyk­sen lop­pu­ki­ri: tiis­tai­na 410 kävi ää­nes­tä­mäs­sä Pu­das­jär­vel­lä – Jo 38,3 pro­sent­tia käyt­tä­nyt ää­nioi­keu­ten­sa, Tai­val­kos­kel­le ää­nes­tä­nyt jo yli 40 pro­sent­tia

Kolumni: Taa­lak­sen vai Ol­li­kai­sen lin­jal­la? – Metsien hii­li­nie­lu­jen ko­ros­tu­mi­nen il­mas­ton­muu­tos­kes­kus­te­lus­sa on suo­ma­lai­nen eri­koi­suus

Eduskuntavaalit: Ii­jo­ki­seu­dun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pe­rus­suo­ma­lai­set täy­den­si­vät hal­li­tus­taan – kun­ta­vaa­lei­hin us­ko­taan olevan hyvät läh­tö­koh­dat

Pudasjärvi
Pudasjärven perussuomalaiset kokoustivat. Kokousväki pitää tärkeänä muun muassa tuulivoimaloiden vastustamista, viikonloppupäivystyksen palauttamista ja kaupungin talouden haastavaa tilannetta.
Pudasjärven perussuomalaiset kokoustivat. Kokousväki pitää tärkeänä muun muassa tuulivoimaloiden vastustamista, viikonloppupäivystyksen palauttamista ja kaupungin talouden haastavaa tilannetta.
Kuva: Mirka Väyrynen

Pudasjärven perussuomalaiset täydensivät hallitustaan valitsemalla aiemmin varajäsenenä toiminut Paula Soronen varsinaiseksi jäseneksi ja uusina varajäseninä aloittivat Hannu Pulkkanen, Hannu Nissi ja Tero Väyrynen.

Hallituksen jäseninä ovat toimineet vuoden alusta Juho Kellolampi (vpj), Marko Sarajärvi, Marika Sillanpää, Kaisu Heikkinen, Seppo Huitsi ja Jukka Puurunen sekä varajäseninä Tatiana Huitsi, Reino Niskasaari, Aino Asikkala ja Pentti Perttunen, yhdistyksen sihteerinä ja taloudenhoitajana Elleni Käsmä.

Perussuomalaiset totesivat kokouksessaan lähtevänsä vaaleihin varsin hyvistä lähtökohdista, kerrotaan puolueen lähettämässä tiedotteessa..

Yhdistyksen toimintakertomuksessa todetaan toimintavuoden on ollut kokonaisuutena aktiivista ja määrätietoista tekemistä. – Kuntavaalitulos tulee aikanaan kertomaan, millä tavoin tinkimätön työ näyttäytyy kuntalaisille sekä millaisella puoluekokoonpanolla ja arvopohjalla kunnassa jatkossa päätöksiä tehdään. Pudasjärven Perussuomalaiset ry on valmis ottamaan vastaan vastuun kaupungin suurimpana puolueena, mikäli kuntavaaleissa se mandaatti meille suodaan.

Kokousväki kävi vilkasta keskustelua kaupungin asioista, näitä aiheita ovat myös kuntalaiset vahvasti ottaneet tapahtumissa esille. Viikonloppupäivystyksen palauttaminen, toripaikka, kiinteistöjen kunnossapito ja tyhjät kiinteistöt, Siuruanjoen mahdollinen kaavoittaminen, talouden haastava tilanne ja paikallisten yrittäjien huomioiminen työurakoissa olivat muun muassa keskusteluissa esillä.