Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Päivä Pa­lo­ase­mal­la -ta­pah­tu­ma pääosin peruttu Poh­jois-Poh­jan­maal­la ko­ro­na­ti­lan­teen takia – jär­jes­tä­mi­nen mah­dol­lis­ta vain kah­des­sa kun­nas­sa

Valtakunnallista Päivä Paloasemalla -tapahtumaa ei tänä vuonna pääosin järjestetä Pohjois-Pohjanmaalla koronatilanteen takia.

Pohjois-Pohjanmaan vaikea koronavirustilanne on aiheuttanut sen, että tapahtuma joudutaan Oulu-Koillismaan pelastustoimialueen osalta pääosin perumaan, Oulu-Koillismaan pelastuslaitos tiedottaa.

Tapahtumaa oli tarkoitus viettää lauantaina 27. marraskuuta.

Tiedotteen mukaan tapahtuma järjestetään ainoastaan Kuivaniemen ja Utajärven paloasemilla, joissa tapahtuman vuotuinen kävijämäärä on ollut niin pieni, että korona-ajan turvallisuusvaatimukset ja -suositukset voidaan ottaa huomioon kohtuudella.   Pelastuslaitoksen mukaan tapahtuman vierailijamäärä rajataan aiempien vuosien tasolle ja tapahtumassa hyödynnetään mahdollisimman paljon paloaseman ulkoalueita.

Kerta on jo toinen perättäinen, kun tapahtuma perutaan. Niin ikään viime vuonna syynä oli vaikea koronavirustilanne.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin