Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Nyt on mah­dol­li­suus vai­kut­taa hy­vin­voin­ti­alueen pal­ve­lui­hin – kom­men­toi jär­jes­tä­mis­suun­ni­tel­maa syys­kuun loppuun men­nes­sä

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämissuunnitelma on laadittu.

Alueen asukkaat, sote-palveluiden ja pelastustoimen henkilöstö sekä eri sidosryhmät voivat tutustua luonnokseen ja antaa siitä palautetta 30. syyskuuta asti.

Suunnitelma sekä palautelaatikko löytyy hyvinvointialueen verkkosivuilta. Siitä on mahdollista myös antaa virallinen lausunto.

Suunnitelmaa tullaan työstämään saatujen kommenttien ja lausuntojen perusteella ja tavoitteena on, että aluevaltuusto päättää suunnitelmasta lokakuun aikana.

– Toivottavasti mahdollisimman moni asukas ja yhteistyökumppani antaa näkemyksensä suunnitelmasta jatkoa varten, sanoo hyvinvointialueen strategia- ja talousjohtaja Anu Vuorinen.

Lue lisää:

Lai­tos­hoi­don ja te­hos­te­tun pal­ve­lu­asu­mi­sen paik­ko­ja ollaan vä­hen­tä­mäs­sä Ou­lun­kaa­ren alueel­la – Hy­vin­voin­ti­alueen so­te-jär­jes­tä­mis­suun­ni­tel­man luonnos julki, katso tiedot tästä