Joko luit: Aino ja Aune saivat rin­taan­sa Ko­ti­rin­ta­ma­nais­ten mitalit ar­vok­kaas­ta työstä – näin Pu­das­jär­vel­lä juh­lit­tiin 106-vuo­tias­ta Suomea kii­tol­li­se­na it­se­näi­syy­des­tä

Talous: Ta­lous­ar­vion laa­ti­mi­sen viime met­reil­lä huonoja uutisia Pu­das­jär­ven kau­pun­gil­le – Ou­lun­kaa­ren pur­ka­mi­ses­ta ei tu­le­kaan tuot­to­ja vaan tap­pio­ta: "Tun­nel­ma on jär­kyt­ty­nyt"

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Miksi ho­tel­li­ket­jut eivät in­ves­toi Po­siol­le? – Rii­si­tun­tu­rin ja Ko­rouo­man kä­vi­jöis­tä suurin osa yöpyy muual­la, kun pitäjän tar­joa­mien ma­joi­tus­koh­tei­den määrä ei riitä al­kuun­kaan tyy­dyt­tä­mään ky­syn­tää

Posio on viime vuosina saanut julkisuutta Riisitunturin kansallispuiston ja Korouoman kävijämäärien hurjan kasvun ansiosta. Yhteensä näissä luontokohteissa kävijöitä on jo pitkälle toista sataa tuhatta vuodessa.

Kun tähän lasketaan vielä Pentik-mäellä kävijöiden määrä - jossa vilkkaimpina vuosina päästään noin 100 000 kävijään vuodessa – voidaan kysyä, että eikö hotelliketjuja yhtään kiinnostaa rakentaa myös Posiolle uusia majoitustiloja?

Tehdessäni juttua Osuuskauppa Arinan suunnitelmista rakentaa 500 petipaikkaa käsittävä Sokos-hotelli Rukalle (KS 26.4.

:
:

Hyvää joulun aikaa!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tämä artikkeli ja katso myös muu kiinnostava sisältö Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa