Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Maan­puo­lus­tus­nais­ten toi­min­ta käyn­nis­tyi Pu­das­jär­vel­lä – Katri Vir­ta­nen: "Ko­kouk­ses­sa henki oli po­si­tii­vi­nen. Parasta on se, että nuoria naisia on tullut mukaan"

Pudasjärvi

Maanpuolustusnaisten toiminnan uudelleenkäynnistys onnistui hienosti Pudasjärvellä. Toimintaa elvyttänyt ja puheenjohtajaksi valittu Katri Virtanen iloitsee kaikkiaan yli kolmenkymmenen naisen osallistuneen kokoukseen.

– Myöhemminkin on otettu yhteyttä. Kokouksessa henki oli positiivinen. Parasta on se, että nuoria naisia on tullut mukaan.

Maanpuolustusnaiset ovat toimineet aiemminkin Pudasjärvellä, mutta toiminta on hiipunut. Aiemmin toiminnassa olleet toivat kuitenkin kokoukseen muun muassa aiemman tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen.

– Pääsimme siis aloittamaan suoraan uuden suunnittelua.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat kasvattaneet kiinnostusta varautumiseen naisilla.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin