Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Maa­lais­ten luot­ta­mus Yleen horjuu – ta­lou­del­li­nen ja so­siaa­li­nen ulot­tu­vuus ja met­sän­omis­ta­jien ääni on jäänyt liian usein pait­sioonYleisradio on keskeinen kansallinen instituutiomme. Sillä on perinteisesti vahva arvostus suomalaisten joukossa. Se on vahvin vaikuttaja suomalaisessa mediakentässä. Sillä on lain turvaama rahoitus, jota kerätään erillisenä Yle-verona.

Ylen rooli ja vastuu on entisestään korostunut, kun perinteinen maakuntalehdistö on joutunut ohentamaan toimituksiaan ja ilmestymispäiviään sosiaalisen median tuoman murroksen seurauksena.

Maaseudun Tulevaisuus on julkaissut säännöllisesti TNS gallupin tekemiä mielipidetutkimuksia, joissa on kysytty miten eri väestöryhmät ovat kokeneet saavansa vastinetta maksamalleen Yle-verolle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.