Vapepa: Moot­to­ri­kelk­kai­li­joi­den et­sin­tä­par­tio har­joit­te­li Tai­val­kos­kel­la – näin syntyi Suomen vien­ti­tuot­teek­si­kin mai­nos­tet­tu am­bu­lans­si­vau­nu maas­to-olo­suh­tei­siin

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Luon­to­kes­kuk­ses­sa riittää vilinää tänäkin kesänä – eri­tyi­ses­ti maas­to­pyö­räi­ly vetää kä­vi­jöi­tä

Syötteen luontokeskuksella oli viime kesänä ennätysmäärä kävijöissä. Tänäkin vuonna luontoreitit kiinnostavat. Kävijöitä löytyy laidasta laitaan, aina himopyöräilijöistä ensikertalaisiin. Luontokeskuksen näyttely uudistuu. Nyt vielä kesä ajan on näkyvillä tuttu näyttely paikallisesta eräkulttuurista.

Syötteen luontokeskus on tuttu näky Syötteen kansallispuiston porteilta. Se on kansallispuiston reittien lähtöpiste ja sieltä löytyy Kahvila Korppi & Taigavire vuokravälineet, sekä retkeilyneuvontaa, sekä luontoaiheinen näyttely.

Syötteen Luontokeskuksessa yrittäjä hoitaa kahvion ja välineiden vuokrauksen, heiltä saa opastetyöretkiä. Perustyö on retkeilyneuvonta ja tiedottaminen, kentän väki hoitaa reittien suunnittelut ja huollot, toki huoltoyrittäjä erikseen. Luontokeskus on palannut normaaleihin aukioloaikoihin. Luontokeskuksen toiminnasta vastaa Metsähallitus.

Kävijämäärät selkeästi lisääntyivät viime kesänä, kertoo asiakasneuvoja Ismo Lampi Syötteen Luontokeskukselta.

– En itse ollut täällä viime kesänä töissä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Syötteen kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin