LIIKENNE: Lop­pu­vuo­si on po­ro­ko­la­rei­den syn­kin­tä aikaa – Am­mat­tiau­toi­li­ja: "Kai­kil­la po­roil­la pitäisi olla hei­jas­tin. Olen vält­tä­nyt kym­me­niä ko­la­rei­ta, kun olen ha­vain­nut hei­jas­tin­po­ron"

OSAO: Am­mat­ti­opis­toa ollaan muut­ta­mas­sa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­ta­lol­le – Toi­veis­sa on, että opis­ke­li­jat ja kau­pun­gin johto oli­si­vat saman katon alla jo ensi syksynä

Talousarvio: Bud­jet­ti­esi­tys läpi kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa: Pu­das­jär­vel­le tehdään yli kaksi mil­joo­naa euroa yli­jää­mäis­tä ta­lou­sar­vio­ta, mutta liik­ku­ma­va­raa ei silti ole

Tilaajille

Luo­mu­me­teo­ro­lo­gi en­nus­taa pitkää syksyä: " Lunta alkaa kertyä pysyä asti kovin myö­hään. Vasta jou­lu­kuus­sa pääs­tään kun­nol­la luon­non­lu­mil­le"

Pudasjärvi

Syötekylän luomumeteorologi Niilo Sarajärvi tutki viime kevään ja kesän ilmavirtauksia tarkkaan. Niistä hän on tehnyt ennusteensa tulevan talven säästä.

Innokkaille hiihtäjille ei miehen ennuste lupaa hyvää. Syksy jatkuu vaihtelevana aina marraskuun lopulle asti. Sateet tulevat niin vetenä, räntänä kuin vähin lumenakin.