Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Lataa oma Ii­jo­ki­seu­tu-so­vel­lus pu­he­li­mee­si – saat tuo­reim­mis­ta uu­ti­sis­ta ja ajan­koh­tai­sis­ta pu­heen­ai­heis­ta ha­lu­tes­sa­si myös toi­mi­tuk­sen lä­het­tä­mät il­moi­tuk­set

Paikallinen uutisaineisto on jatkossa kätevästi puhelimessa oman kuvakkeen takana. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Play-kaupasta ja App Storesta. Sisältö on suurimmaksi osaksi vain tilaajien käytössä.

Pudasjärvi
Iijokiseudun sovellus on ladattavissa puhelimiin ja tabletteihin.
Iijokiseudun sovellus on ladattavissa puhelimiin ja tabletteihin.
Kuva: Risto Pikkupeura

Iijokiseudun uutissovellus on julkaistu. Sovelluksesta löytyy esimerkiksi joka päivä päivittyvä uutisvirta ja painetun lehden näköislehti.

Sovellus on tarjolla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille älypuhelimiin ja tableteihin.

Valtaosa iijokiseutu.fi-sivuston käyttäjästä lukee jo nyt uutisensa älypuhelimen avulla, mutta sovellus tekee siitä entistäkin kätevämpää.

– Sovellus tuo Pudasjärven ja lähialueiden paikalliset uutiset suoraan älypuhelimeen. Uutissovelluksen käyttö on todella helppoa ja sen avulla voimme palvella lukijoitamme entistä paremmin, päätoimittaja Martta Oinas-Panuma iloitsee.

Kaikki paikallinen aineisto on kätevästi oman kuvakkeen takana. Uuden sovelluksen etusivu on rakenteeltaan samanlainen iijokiseutu.fi -sivusto. Lisäksi sovelluksessa on uusimpien uutisten virta, näköislehdet, videoita, kuvagallerioita ja mielipidekirjoituksia.

Sovelluksesta löytyvät myös digitaaliset ristikot ja sudokut.

Sivulta toiselle liikutaan sovelluksessa pyyhkäisemällä sivulle.

Sovelluksen käyttäjillä on lisäksi mahdollisuus ottaa käyttöönsä uutisilmoitukset. Toimitus lähettää uutisilmoituksia paikallisista tärkeistä uutistapahtumista ja alueen kiinnostavista jutuista ja tarinoista.

– Uutisilmoitukset ovat hyvä lisä palveluumme. Ilmoitusten avulla voimme nopeasti hoksauttaa lukijoita, kun jotakin tapahtuu, Oinas-Panuma kertoo.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Play-kaupasta tai App Storesta riippuen puhelimen tai tabletin käyttöjärjestelmästä.

Opastus Iijokiseudun sovelluksen käyttöön
Video: Risto Pikkupeura / Iijokiseutu / Kaleva media

Suurin osa sovelluksessa julkaistavista uutisista ja näköislehdet ovat vain tilaajille tarkoitettuja.

Kaikkiin Iijokiseudun tilauksiin sisältyy digipalvelu, eli tilaajana voi ottaa sovelluksen käyttöön ilman lisämaksua.

– Kannattaa siis ottaa Iijokiseudun digipalvelut heti käyttöön, jos ei niihin vielä ole tutustunut. Julkaisemme verkossa uutisia päivittäin, Oinas-Panuma kannustaa.

Myös muut kuin tilaajat voivat ladata itse sovelluksen käyttöönsä veloituksetta.

Tilaajille tarkoitettujen sisältöjen lukemista varten tarvitsee Kaleva Media -tunnuksen. Tunnus on sama kuin se, jonka avulla kirjaudutaan iijokiseutu.fi-sivustolle.

– Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, tarvitset sen luomiseen sähköpostiosoitteen ja asiakasnumeron. Kirjautuminen onnistuu näiden tietojen avulla kätevästi.

Asiakasnumeron löytää laskusta tai sen saa asiakaspalvelustamme esimerkiksi soittamalla numeroon 085377633.

Lisää ohjeita sovelluksen ja digipalvelun käyttöönottoon löydät täältä.

-
Kuva: Risto Pikkupeura