Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Ko­ti­ruo­ka­lou­nas tekee paluun Me­ri­taan ja ra­vin­to­lan pal­ve­lut laa­je­ne­vat Ku­re­nal­la

Sopiva kokki löytyi, ja niinpä ravintola Meritassa aletaan vuoden tauon jälkeen tarjota kotiruokalounasta. Ravintolassa odotellaan myös loppuvuoden pikkujoulukautta iloisin mielin.

Kurenalus
Ravintola Meritassa Jukolantiellä aletaan vuoden tauon jälkeen tarjota kotiruokalounasta maanantaina 18. syyskuuta. Kokkina aloittaa Henna Ryhänen. Ravintoloitsija Yonas Doski iloitsee uudistuksesta.
Ravintola Meritassa Jukolantiellä aletaan vuoden tauon jälkeen tarjota kotiruokalounasta maanantaina 18. syyskuuta. Kokkina aloittaa Henna Ryhänen. Ravintoloitsija Yonas Doski iloitsee uudistuksesta.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

– Sellaisen iloisen puheensorinan kuuleminen on parasta. Odotan sitä ja asiakaskohtaamisia innolla, Henna Ryhänen miettii istuessaan ravintola Meritan salin puolella.

Pian hän siirtyy asiakkaan paikalta salista keittiön puolelle osaksi henkilökuntaa, sillä hän aloittaa työnsä Meritan lounaskokkina.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.