SYÖTE: Syöt­teen kan­sal­lis­puis­tos­sa kävi 118 000 mat­kai­li­jaa – puis­to­jen vai­ku­tus pai­kal­lis­ta­lou­teen kasvoi kä­vi­jä­mää­riä enemmän

Vastaa kyselyyn: Kuinka tyy­ty­väi­nen olet Hyvän olon keskus Pirt­tiin?

Mainos: Tilaa pai­kal­li­set pu­heen­ai­heet vuo­dek­si, saat kaksi kuu­kaut­ta kaupan päälle! Tee Ii­jo­ki­seu­dun tilaus tästä.

Tilaajille

Ko­koon­tu­mis­ra­joi­tuk­set säi­ly­vät en­nal­laan Poh­jois-Poh­jan­maal­la – kunta voi tehdä tiu­kem­pia ra­joi­tuk­sia, jos tar­tun­ta­tau­ti­ti­lan­ne pahenee äkil­li­ses­ti

Jos sisä- ja ulkotiloissa järjestettävien yli viidenkymmenen hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten turvallisuutta ei voida varmistaa, niiden järjestäminen on kielletty.

Kuva viime vuoden joulunavaustilaisuudesta Pudasjärven torilla. Nyt tilaisuuksissa ei saa vieri vieressä olla.
Kuva viime vuoden joulunavaustilaisuudesta Pudasjärven torilla. Nyt tilaisuuksissa ei saa vieri vieressä olla.
Kuva: Toivo Kiminki

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto säilytti ennallaan tartuntatautilain mukaisen päätöksensä kokoontumisrajoituksista Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella.

Marraskuussa yli 50 hengen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää kuten syys- ja lokakuussakin, kunhan THL:n ja OKM:n 21.9.2020 annettua ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä noudatetaan.