Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Kirkko pis­te­tään re­mont­tiin – seu­ra­kun­ta­laisil­ta ky­sy­tään mitä re­mon­tis­sa pitäisi tehdä: "Kirkon tulee pal­vel­la tilana tässä het­kes­sä ja tu­le­vai­suu­des­sa"

Taivalkoski

Taivalkosken seurakunta on aloittamassa kirkon remonttia. Hanke on suunnitteluvaiheessa ja sen toteutukseen päästänee vuonna 2023. Hankkeen kustannuksiksi on arvioitu noin puoli miljoonaa euroa.

– Tarkoitus on uudistaa kirkon tekniikka eli lämpö, vesi, ilmastointi ja sähkö. Lisäksi ulko- ja sisämaalaukset uusitaan, suunnittelee seurakunnan talouspäällikkö Kari Jaakkola.

Samassa yhteydessä tehdään myös urkujen peruskorjaus.

Korjauksen yhteydessä selvitetään myös muun muassa nykyisen sähkölämmityksen vaihtaminen joko maalämpöön tai kaukolämpöön.

– Uudistuksessa kirkkoon tulee myös kattava kameravalvontajärjestelmä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.