VAALIKONE: Vastaa Ii­jo­ki­seu­dun vaa­li­ko­neen ky­sy­myk­siin ja katso kuka voisi olla eh­dok­kaa­si

HYVINVOINTIALUE: Täl­lai­siin hal­lin­to­him­me­lei­hin alue­vaa­leis­sa annettu ääni johtaa – "Neu­vot­te­lu­kun­nil­la olisi alueil­le pa­rem­mat tun­to­sar­vet, kun niissä olisi maal­lik­koe­dus­ta­jia­kin"

Tilaajille

Ke­sä­lu­ke­mi­set kan­nat­taa lainata pian – kir­jas­to sul­je­taan suu­rek­si osaksi hei­nä­kuu­ta

Muutto hyvän olon keskukseen alkaa syyskuussa, mutta se vaikuttaa jo heinäkuussa kirjaston aukioloaikoihin. Tarkkaa muuttoaikataulua ei ole vielä lyöty lukkoon, ja tarkka suunnittelutyö jatkuu.

Jos kesäksi ei ole vielä löytynyt luettavaa, lukuhaaste voi inspiroida. Hyllyn päädyssä on vaihtuvan teeman mukaisia kirjoja.
Jos kesäksi ei ole vielä löytynyt luettavaa, lukuhaaste voi inspiroida. Hyllyn päädyssä on vaihtuvan teeman mukaisia kirjoja.
Kuva: Santeri Matero

Kirjasto suljetaan vajaaksi kuukaudeksi heinäkuun viidennestä alkaen. Vain kirjaston palautusluukku ja sähköiset aineistot ovat käytettävissä sulun aikana. Kirjasto avautuu elokuun alussa. Kirjaston sulun aikana kirjastoauto ei kulje, eivätkä itsepalveluajat eivät ole käytössä. Itsepalveluaikajärjestely tulee käyttöön uudessa kirjastossa.

Kirjasto suljetaan kokonaan, koska koko henkilöstö pitää kesälomansa samaan aikaan. Näin varmistetaan, että kun kirjasto muuttaa Hyvän olon keskukseen, töissä on tarpeeksi henkilökuntaa. Kirjasto on myös syyskuussa suljettu muuton ajan, eli 30.8.-3.10.