Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Kei­nu­tuo­lin keikaus – "­Ta­lon omis­ta­ja oli asunut talossa pari vuotta, ja kei­nu­tuo­li tuli ta­lo­kau­pan mukana. Edel­li­nen omis­ta­ja oli ker­to­nut os­ta­neen­sa talon seit­se­män­kym­men­tä­lu­vun alussa ja kei­nu­tuo­li tuli sil­loin­kin ta­lo­kau­pan mu­ka­na."

Pudasjärvi

Kolumni

Suunnittelin useita vuosia ostavani mökille keinutuolin. Hankinta siirtyi kahdesta syystä; uusi oli hintava, ja käytössä oleva tila pieni. Koronasulun päättymisen jälkeen sain päätöksen hankinnasta valmiiksi. Netti kertoi Riihimäellä olevan myynnissä halvan ja ehjän keinutuolin. Olin myös keksinyt tilaratkaisun; aina tarvittaessa kantaisin keinutuolin ulkovarastoon.

Eipähän Raisiosta Riihimäelle ollut matkaa kuin vajaat kaksisataa kilometriä. Kirkkaana kevätpäivänä oikein sopiva matka. Keinutuoli oli ehjä, mutta joka liitos lievästi sanottuna löysä. Arvelin kuitenkin liimalla ja ruuveilla asian korjaantuvan.

Tuolilla oli lisäksi tarinansa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.