Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Ka­tu­verk­koa kuntoon Ku­re­nal­la – Kul­je­tus­pu­dak­sel­le tie­urak­ka Lo­ni­kan­tiel­le ja Pie­ta­ri­lan alueel­le

Kurenalustan katuverkkoa kunnostettiin myös tänä kesänä. Uusia kunnostukohteita on listattu ja urakoitsija valittu vastikään.
Kurenalustan katuverkkoa kunnostettiin myös tänä kesänä. Uusia kunnostukohteita on listattu ja urakoitsija valittu vastikään.
Kuva: Toivo Kiminki

Paikallisen Kuljetuspudas oy:n tarjous oli maksajan eli Pudasjärven kaupungin kannalta paras neljää Kurenalan kaavatietä koskeneessa tarjouskilpailussa.

Kilpailutuksella haettiin edullisinta tarjousta terveysaseman lähellä olevan Lonikantien sekä Pietarilan alueella olevien Pietarilantien, Ritolantien ja Valiontien perusparannusurakkaan.

WSP Finlandin kaupungin teknisen toimen toimeksiannosta kilpailuttamaan urakkaan tuli tarjous kuudelta yritykseltä. Kuljetuspudas sai savotan noin 874 500 euron hinnalla.

Lonikantiellä työt aloitetaan pian. Pietarilan osuus urakasta on suunnitelmissa tehdä kahden seuraavan vuoden aikana. Kaupunginhallitus on antanut tekniselle toimelle luvan aloittaa hanke.