Joko luit: Kon­tio­tuo­te pal­kit­tiin vuoden yri­tyk­se­nä Poh­jois-Poh­jan­maal­la – Pu­das­jär­ven suurin työn­tan­ta­ja on jou­tu­nut lo­maut­ta­maan väkeä ra­ken­nus­alan ah­din­goss­sa

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kaikki Poh­jois-Suo­men OP Kodit aiotaan yh­dis­tää

Kaikki Pohjois-Suomen OP Kodit suunnittelevat yhdistymistä, tiedotteessa kerrotaan.

Kiinteistönvälitystä ja isännöintiä harjoittava OP Koti Pohjoinen syntyi alun perin viime keväänä, kun Oulun ja Lapin toiminnot yhdistyivät. Nyt siihen suunnitellaan myös Kemin, Tornion, Raahen ja Kuusamon OP Kotien yhdistämistä.

Fuusiolla halutaan vahvistaa OP Kodin markkina-asemaa Pohjois-Suomen alueella. Toimintaprosesseja aiotaan tehostaa ja yhtenäistää.

Yhdistymisen jälkeen OP Koti Pohjoinen työllistää noin 90 henkilöä, jotka jatkavat työskentelyään nykyisissä toimipisteissään.

Osuuspankkien hallitukset ovat jo näyttäneet fuusiolle vihreää valoa. OP Kotien yhtiökokoukset tekevät lopulliset päätökset asiasta marras-joulukuussa. Tavoitteena on, että yhdistyminen tapahtuu kevään 2022 aikana.