Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Jou­lu­puk­ki ta­vat­ta­vis­sa per­jan­tai­na torilla Pu­das­jär­ven jou­lun­avauk­ses­sa – Ii­jo­ki­seu­tu tarjoaa glögiä ja pi­pa­rei­ta

Joulupukin kohtaaminen on monelle lapselle mieluinen hetki. Joulupukille on ilmoitettu, että perjantaina tavataan Pudasjärven torilla.
Joulupukin kohtaaminen on monelle lapselle mieluinen hetki. Joulupukille on ilmoitettu, että perjantaina tavataan Pudasjärven torilla.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

Tulevana perjantaina Pudasjärvellä aloitetaan joulukausi perinteisesti torille kokoontuen. Pakkassää ja valkoinen maa luovat tunnelmalliset puitteet ohjelmalliselle joulutorille sekä joulunavaustapahtumalle.

Joulutori aukeaa kello 16.30. Myynnissä on muun muassa käsitöitä, leivonnaisia, lahjatavaroita ja joulukoristeita. Ostosten lomassa voi nauttia muun muassa kansalaisopiston ryhmien sekä Lakarin koululaisten lauluesityksistä.

Iijokiseutu tarjoaa glögiä ja piparkakkuja Iijokiseudun talon nurkalla, ja kaikilla on mahdollisuus osallistua ilmaiseen jouluarvontaan paikan päällä. Kello 18.00 lavalla alkaa koko perheelle suunnattu jouluinen ohjelmatuokio. Luvassa on tervehdyksiä, tiernatytöt ja hienojen palkintojen arvonta.

Järjestäjät ovat kirjoittaneet Korvatunturille ja toivoneet joulupukin saapuvan paikalle. Pukki on lupautunut tulemaan Pudasjärvelle ja toivoo, että mahdollisimman paljon lapsia tulisi häntä tervehtimään ja joulumieltä nostattamaan.

Tapahtuman järjestelyissä mukana ovat Pudasjärven Yrittäjät, Pudasjärven kaupunki, Pudasjärven seurakunta, Iijokiseutu, Siuruan Kylä ry sekä muut yhteistyökumppanit.

Jou­lun­avaus kutsuu torille mar­ras­kuun lopulla – ­Pu­das­jär­ven kau­pun­ki asentaa lä­hi­viik­koi­na vain uudet led-jou­lu­va­lot