Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Ii­jo­ki­seu­tu.fi on uu­dis­tu­nut ja si­säl­lön määrä kas­va­nut – näin verk­ko­si­vus­to muuttui

Iijokiseudun uudella verkkosvulla on entistä enemmän vain tilaajille tarkoitettuja juttuja. Kaikilla Iijokiseudun tilaajilla on rajaton lukuoikeus kaikkiin verkon sisältöihin.

Iijokiseudun verkkosivusto uudistuu torstaina.
Iijokiseudun verkkosivusto uudistuu torstaina.
Kuva: Risto Pikkupeura

Iijokiseudun verkkosivusto on uudistunut. Uusi verkkosivusto on entistä käyttäjäystävällisempi, sisällöltään runsaampi ja ulkoiselta ilmeeltään raikkaampi.

– Me Iijokiseudun tekijät olemme uudistuksesta innoissamme. Nyt voimme tarjota tilaajillemme entistä enemmän sisältöä verkossa, iloitsee päätoimittaja Martta Oinas-Panuma.

– Kaikilla Iijokiseudun tilaajilla on rajaton lukuoikeus kaikkiin verkon sisältöihin, joten verkossa kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa tuoreimmat jutut päivittäin.

Jatkossa iso osa verkon sisällöstä on vain tilaajille tarkoitettua.

– Verkkosivustomme päivittyy seitsemänä päivänä viikossa, joten tarjolla on aina jotain mielenkiintoista luettavaa.

Verkkosivuston käyttäjätunnuksena toimii Kaleva Media -tunnus kuten nykyisinkin. Jo aiemmin kirjautuneena olleiden tilaajien täytyy kirjautua uudelleen uudistuksen takia.

– Kirjaudu sisään osoitteessa iijokiseutu.fi oikean yläkulman ”Kirjaudu”-linkin kautta. Kirjautumisessa käytetään samaa salasanaa ja tunnusta, jotka tilaajalla on aiemmin ollut käytössä, päätoimittaja ohjeistaa.

– Nyt kannattaa siis viimeistään luoda Kaleva Media -tunnus, jos tilaaja ei ole sitä vielä tehnyt. Tunnuksen voi luoda verkkosivustolla olevan kirjautumislinkin kautta, Oinas-Panuma kannustaa.

Ohjeita Kaleva Media -tunnuksen luomiseen ja verkkosivuston käyttöön löytyy osoitteesta www.iijokiseutu.fi/digihaltuun.

Myös Iijokiseudun asiakaspalvelu auttaa kirjautumiseen liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta 08 5377 633.

Painettu lehti ilmestyy tuttuun tapaan keskiviikkoisin, jolloin tilaajat saavat myös näköislehden luettavakseen jo varhain aamulla.

– Näköislehteä voi lukea missä ja milloin vain, jos sinulla on internetyhteys älylaitteessasi.

Uuden verkkosivuston ansiosta Iijokiseutun toimitus kykenee tarjoamaan aiempaa monipuolisempia sisältöjä ja hyödyntämään paremmin digitaalisia kerronnan keinoja.

Yksi keskeisistä Iijokiseudun verkon uudistuksista on avainsanojen käyttöönotto. Niiden avulla lukija löytää juuri itselleen tärkeät sisällöt.

– Avainsanat auttavat toimitusta tuomaan esille eri asiakokonaisuuksia ja ne auttavat esimerkiksi eri juttuaiheiden kehityksen seuraamista. Meillä on Pudasjärvelläkin meneillään monia aiheita, joita toimitus seuraa ja joista uutisoimme säännöllisesti.

Uutena ominaisuutena on myös kommentointimahdollisuus. Kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida juttuja ja kommentit liittyvät suoraan sisältöjen yhteyteen.

– Sivustoa kehitetään koko ajan. Esimerkiksi videoiden määrä tulee kasvamaan.

Videoja julkaistaan juttujen yhteydessä, mutta ne löytyvät myös video-osastosta. Videoita pääset katsomaan tästä linkistä.

Iijokiseudun verkkosivuston sisältö tukeutuu vahvasti paikallisuuteen.

– Iijokiseutu nostaa esiin alueensa kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt niin verkossa kuin paperilla.

Toimitus ottaa mielellään vastaan palautetta uuden verkkosivuston sisällöstä.

– Myös juttuvinkit ja muu palaute ovat tervetulleita. Olemme toimituksessa teitä lukijoitamme varten ja haluamme tietää, mitkä aihepiirit teitä kiinnostavat.

Toimitukseen voi ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@iijokiseutu.fi, ja päätoimittajaan voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 044 7370399.

Näin Iijokiseudun verkkosivusto muuttuu

Verkkosivuston sisältö kasvaa. Jatkossa iso osa sisällöstä on vain tilaajille tarkoitettua.

Iijokiseudun verkkosivuston käyttäjätunnuksena toimii Kaleva Media -tunnus. Kirjaudu sisään osoitteessa iijokiseutu.fi oikean yläkulman ”Kirjaudu”-linkin kautta. Uudistuksen vuoksi sinun tulee kirjautua selaimessa uudelleen, jos olet ollut kirjautuneena jo aiemmin.

Ohjeet kirjautumiseen ja tunnuksen luomiseen löytyvät osoitteesta www.iijokiseutu.fi/digihaltuun.

Verkkosivustolla otetaan käyttöön avainsanat, joiden avulla kiinnostavat sisällöt ovat paremmin tarjolla. Avainsanan avulla lukija löytää kaikki jutut, jotka on merkitty samalla avainsanalla. Toimitukselle avainsanat tarjoavat joustavan mahdollisuuden uusien sisältökokonaisuuksien luomiseen.

Uusi kommentointi käynnistyy. Juttuja pääsevät kommentoimaan pääsääntöisesti Iijokiseudun verkkoon kirjautuneet lukijat.