SYÖTE: Syöt­teen kan­sal­lis­puis­tos­sa kävi 118 000 mat­kai­li­jaa – puis­to­jen vai­ku­tus pai­kal­lis­ta­lou­teen kasvoi kä­vi­jä­mää­riä enemmän

Vastaa kyselyyn: Kuinka tyy­ty­väi­nen olet Hyvän olon keskus Pirt­tiin?

Mainos: Tilaa pai­kal­li­set pu­heen­ai­heet vuo­dek­si, saat kaksi kuu­kaut­ta kaupan päälle! Tee Ii­jo­ki­seu­dun tilaus tästä.

Ii­jo­ki­seu­tu hakee ke­sä­toi­mit­ta­jaa

Pudasjärvi

Kaleva Median lehtien kesätoimittajahaku on käynnistynyt. Myös Iijokiseutuun haetaan kesätoimittajaa. Tästä linkistä pääset täyttämään hakemuksen.

Iijokiseutu kertoo uutisista ja tapahtumista Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. Kesätoimittajana pääset tutustumaan laajaan pitäjään sen eri kolkilta, niin Syötteen kansallispuiston kuin Iijokilaakson maisemiin. Pudasjärvi sijaitsee vain noin 70 kilometrin päässä Oulusta.

Toivomme toimittajalta kokemusta ja/tai koulutusta alalta. Iijokiseutu on myös perinteisesti kouluttanut toimittajia alalle. Pääset työskentelemään kokeneiden ja sinua tukevien työkavereiden kanssa.

Meillä voit toteuttaa omia juttuideoita, sekä kantaa vastuuta osana mukavaa kolmen hengen toimitusta. Iijokiseutu ilmestyy painettuna kerran viikossa, mutta netissä lehti on virkeänä seitsemänä päivänä viikossa.

Hae kesätoimittajaksi 23.1.2022 mennessä rekry.kalevamedia.fi.

Lisätietoja, tai jos haluat opintoihin liittyvään harjoitteluun. Ota yhteyttä vs. päätoimittaja Risto Pikkupeura risto.pikkupeura@iijokiseutu.fi 0400 280671.