Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Hy­vin­voin­ti­alueen suun­ni­tel­mat esille – kun­ta­lais­ten on vielä vaikea hah­mot­taa, miten hy­vin­voin­ti­alueet käy­tän­nös­sä näkyvät arjessa

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämissuunnitelman luonnos tuotiin syyskuussa julkisuuteen. Suunnitelmassa määritellään tavoitteita, toimintatapoja ja palveluverkostoa tuleville vuosille.

Suunnitelman luonnos on nähtävillä hyvinvointialueen verkkosivuilla ja sitä on mahdollista kommentoida syyskuun loppuun saakka. Siihen voivat antaa palautetta asukkaat, sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö sekä eri sidosryhmät – vaikka sinä ehdit vielä kertomaan mielipiteesi.

Luonnoksesta on mahdollisuus antaa myös virallinen lausunto. Näin ovat tehneet muun muassa kunnat. Pudasjärvi päätti lausunnostaan eilisessa hallituksen kokouksessa. Huomioita esitetään muun muassa siihen, että toimiville ja hyväksi havaituille käytännöille halutaan jatkoa.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa