Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus

Hyvä Me – Sote, met­sä­ta­lous ja omais­hoi­ta­juus oli pääl­lim­mäi­si­nä kes­kus­te­luai­hei­na

Pudasjärvi

Liike Nytin ehdokkaat tekivät vaalityötä Pudasjärvellä yhdessä liikkeen puheenjohtajan Hjallis Harkimon kanssa.
Liike Nytin ehdokkaat tekivät vaalityötä Pudasjärvellä yhdessä liikkeen puheenjohtajan Hjallis Harkimon kanssa.
Kuva: Kaisu Heikkinen

Aamun aloitin Liike Nyt Pudasjärvi -tapahtuman hakemalla maan mainiompia leipurimestarin tekemiä tuulamantorttua, tiikerikakun ja ”resusiapullia” (kuten minä olen tottunut voisilmäpullia kutsumaan) Veivät kielen mennessään!

Sitten kauppaan ostamaan motteja, kahavipöönejä, kahvilautasia, lusikoita, servettejä yms...ostin joo...maksaessani huomasin...kahavipöönit unohtu, suodatinpussit ja mehukin jäi.  Eikuin uusiksi hyllyjen väliin...Kahavipöönit, suodatinpussit, mehu...ja ei kuin äkkiä järjestelemään tilaisuutta. Kaikki siihen saakka hyvin!

Ystävä käveli vastaan, juteltiin ja hän tarjoutui kaverikseni. Olin todella iloinen tarjotetusta pyyteettömästä avusta ja ilolla otin avun vastaan! Onneksi otin!

Tavaroita purkaessani ja paikoilleen asettaessani, huomasin...ne lusikat! Ja kahvimaito! No ystävä tuli...ja hän tarjoutui kaupassa käymään...ja näin tapahtui. Siinä kahavia keittimeen tykittäessäni, huomasin suodattipussit ovat liian pieniä! Meni kahavinkeitto syteen!

Kaisu Heikkinen ja Hjallis Harkimo
Kaisu Heikkinen ja Hjallis Harkimo
Kuva: Kaisu heikkinen

No ystävä tuli kaupasta ja kerroin mikä moka tuli tehtyä! Lähti ostaan uuet pussit. Raasu joutui eessuntaas käveleen...säälitti!

Lopulta saatiin kahavi tippuun...ja vieraat jo tulikin! Vieraita tuli ja tuli...piti soittaa naapuriin, että toisi toisen keittimen...saatiin kahella keittimellä sitten tiputtaa...hyvä niin, koska kahvi olisi loppunut ennen aikojaan...ja vieraat oisivat joutuneet kuivin suin istumaan ja silmänruokana vaan leivokset ja pullat... Kahavit tippui ja leivokset maistui. Iloinen puheensorina kävi ja lopulta Hjallis Harkimokin ehti pitää poliittisen puheen jonka jälkeen vieraat saivat esittää kysymyksiä. Sote, metsätalous ja omaishoitajuus oli päälimmäisinä keskusteluaiheina. Ehdokkaat esittäytyivät  Pasi Backman Oulusta, Verneri Lindholm Suomussalmelta ja Kaisu Heikkinen Pudasjärveltä.

Kiitin kaikkia vieraita saapuessa paikalle katsomaan Hjallista ja haastamaan politiikassa...Tilaisuus oli oikein antoisa ja läsnäolijoista huokui ihan muutosten aika ja yhteisöllisyys, mitä pudasjärvikin tarvitsee!  Kiitos Teille kaikille n.80-90 vieraille jotka kävitte jutuilla ent.kirjakaupan tiloissa!

Me tarvitsemme Teitä ja Te tarvitsette meitä, jotta jokin roti saamme tähän nyky touhuun! 2.4.2023 uudet tuulet puhaltavat kun äännestät Liike Nyt ehdokasta! Erityiskiitokset Teille NUORET, jotka tulitte myös tutustumaan politiikkaan! Kiitos taksarillekkin jonka mukana tuli asiakkaita sivukyliltä saakka! Taksarit ovat myös tärkeitä!

Kiitokset ystävälle pyyteettömästä avusta ja naapurille kun toit lisää kahvipööniä ja oman keittimen lainaan, toisen rinnalle! Jatkoimme ehdokkaiden ja Hjalliksen kanssa Oulun Valkean sisälavalle ehdokasesittelyyn. Bussilakko aiheutti yleisökadon, mutta olipa jopa Kempeleestä omin neuvoin tultu paikalle! Kiitos kaikille lämpimästi ja toteankin, että Teidän tuellanne jaksamme ahertaa kun naurunne kuuluu korvamatona vieläkin korvissamme

Kaiken kaikkeaan päivä oli todella onnistunut alku höpsötuksiäni lukuunottamatta. Ehdokas kiittää ja toteaa ”Olette Rakkaita!”

Kaisu Heikkinen

Eduskuntavaaliehdokas

Liike Nyt