Joko luit: Aino ja Aune saivat rin­taan­sa Ko­ti­rin­ta­ma­nais­ten mitalit ar­vok­kaas­ta työstä – näin Pu­das­jär­vel­lä juh­lit­tiin 106-vuo­tias­ta Suomea kii­tol­li­se­na it­se­näi­syy­des­tä

Talous: Ta­lous­ar­vion laa­ti­mi­sen viime met­reil­lä huonoja uutisia Pu­das­jär­ven kau­pun­gil­le – Ou­lun­kaa­ren pur­ka­mi­ses­ta ei tu­le­kaan tuot­to­ja vaan tap­pio­ta: "Tun­nel­ma on jär­kyt­ty­nyt"

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Hin­noit­te­lu uusiksi ja eroon park­ki­li­puis­ta – Oulun Py­sä­köin­nin uusi toi­mi­tus­joh­ta­ja lupaa paljon uu­dis­tuk­sia Ki­vi­sy­dä­meen

Muutoksia tehdään sillä aikataululla, että ne olisivat voimassa vuoden päästä.

Oulun Pysäköinti Oy:ssä puhaltavat uudet tuulet maaliskuun lopussa aloittaneen uuden toimitusjohtajan Jouko Väänäsen myötä.

Uuden strategian mukaiset toimet on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden päästä. Se sisältää uusia käytäntöjä erityisesti kallioparkki Kivisydämen käytössä.

– Kehitämme digitalisaatiota, rakennamme infraa, määrittelemme hinnoittelua uudelleen ja tarvittaessa rakennamme myös uutta pysäköintilaitosta. Keskustan alueen liiketilojen kanssa suunnitellaan asioita yhteistyössä, Väänänen luettelee uudistuksia.

Kivisydämessä ei ole nähty eikä kuultu paljon tapahtumia sen olemassaolon aikana. Siihenkin on luvassa muutos. Valotaide sopisi voisi toimitusjohtaja Jouko Väänäsen mukaan sopia sinne.
Kivisydämessä ei ole nähty eikä kuultu paljon tapahtumia sen olemassaolon aikana.
:
:

Hyvää joulun aikaa!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tämä artikkeli ja katso myös muu kiinnostava sisältö Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa