Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Hil­la­suol­le ka­don­neen var­si­nai­set et­sin­nät lo­pe­tet­tu Pu­das­jär­vel­lä – poliisi tar­kas­taa edel­leen vih­jei­tä

Pudasjärvi

Hillasuolle kadonneen iäkkäämmän naisen varsinaiset etsinnät Pudasjärvellä ovat päättyneet maanantaina. Etsintöjä jatketaan toistaiseksi tutkinnallisesti.

– Maanantaina päädyttiin lopettamaan varsinainen hätäetsintä. Vihjeitä ja havaintoja tarkastettiin vielä poliisipartioiden voimin, kertoo tutkinnanjohtaja Aki Räisänen.

Etsittävä henkilö on ollut tiistaina kadoksissa jo yli viisi vuorokautta.

– Vihjeitä tarkastettiin, mutta mitään havaintoa ei ole löytynyt.

Torstaina 21.7. ilmoitettiin kadonneeksi Pudasjärven itäosassa 78-vuotias Raili Kääriäinen, kerrotaan poliisin tiedotteessa.

Viimeinen havainto Kääriäisestä on Puhosjärven pohjoispuolella hillasuolla lähellä Anttilantietä. Hänellä oli katoamishetkellä yllään vaalea hupullinen anorakki, mustat trikoohousut ja vihreät kumisaappaat. Hän on normaalivartaloinen ja 155 cm pitkä.

Etsintöihin on osallistunut poliisin lisäksi vapaaehtoinen pelastuspalvelu, puolustusvoimat ja rajavartiolaitoksen henkilökuntaa.

Mahdollisista havainnoista pyydetään ilmoittamaan suoraan yleiseen hätänumeroon 112.