Remontti: Puik­ka­rin allas avautuu vasta syk­syl­lä – re­mont­ti pit­kit­tyi ve­si­liu­ku­mäen läh­tö­ta­son ra­ken­tei­den ole­tet­tua huo­nom­man kunnon vuoksi

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Hiih­to­lo­ma­vii­koil­la luon­to­kes­kuk­ses­sa oh­jel­maa – ­Kiin­nos­taa­ko vaikka testata vä­li­nei­tä tai ret­keil­lä opas­te­tus­ti kan­sal­lis­puis­tos­sa? Nyt se on­nis­tuu.

Syöte

Syötteen luontokeskuksessa on hiihtolomaviikkojen aikana monenlaista ohjelmaa. Toimintaa on tarjolla etenkin lapsiperheille suunnatusti viikoilla 8, 9 ja 10.

Päivittäin pääsee kiertämään puolen kilometrin mittaista luontokeskuksen lähiluontopolkua eli Vaarametsän asukkaat -tehtäväpolkua.

Maanantaisin ja perjantaisin tarjolla on maksuton elokuva. Maanantaina nähdään elokuva nimeltään Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka. Henkka Virtanen ja J.K. Kivimutka ovat jännitystä etsivät ystävykset, jotka ovat perustaneet oman etsivätoimiston. Elokuvassa selviää, miten käy, kun rauhallisella pientaloalueella alkaakin tapahtua, kun koulumatkalla löytyy todiste mahdollisesta rikoksesta.

Perjantaina pääsee katsomaan elokuvan Kätyrit – Grun tarinat, joka kertoo siitä, kuinka Grusta tulee pahuuden mestari.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_