Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Hiih­to­lo­ma­vii­koil­la luon­to­kes­kuk­ses­sa oh­jel­maa – ­Kiin­nos­taa­ko vaikka testata vä­li­nei­tä tai ret­keil­lä opas­te­tus­ti kan­sal­lis­puis­tos­sa? Nyt se on­nis­tuu.

Syöte

Syötteen luontokeskuksessa on hiihtolomaviikkojen aikana monenlaista ohjelmaa. Toimintaa on tarjolla etenkin lapsiperheille suunnatusti viikoilla 8, 9 ja 10.

Päivittäin pääsee kiertämään puolen kilometrin mittaista luontokeskuksen lähiluontopolkua eli Vaarametsän asukkaat -tehtäväpolkua.

Maanantaisin ja perjantaisin tarjolla on maksuton elokuva. Maanantaina nähdään elokuva nimeltään Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka. Henkka Virtanen ja J.K. Kivimutka ovat jännitystä etsivät ystävykset, jotka ovat perustaneet oman etsivätoimiston. Elokuvassa selviää, miten käy, kun rauhallisella pientaloalueella alkaakin tapahtua, kun koulumatkalla löytyy todiste mahdollisesta rikoksesta.

Perjantaina pääsee katsomaan elokuvan Kätyrit – Grun tarinat, joka kertoo siitä, kuinka Grusta tulee pahuuden mestari.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_