Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Henri Pätsi ää­nes­tet­tiin Pu­das­jär­ven hal­lin­to­joh­ta­jak­si – "Hie­noa, että va­lin­ta­pro­ses­si oli Pu­das­jär­vel­lä näin pitkä ja pe­rin­poh­jai­nen haas­tat­te­lui­neen ja teh­tä­vi­neen"

"Pudasjärven hallintojohtajan viran tultua avoimeksi mietin viranhakemista paitsi siltä kannalta, mitä minulla on antaa Pudasjärvelle, myös siltä kannalta, mitä Pudasjärvellä on antaa minulle suhteessa tavoitteisiini työelämässä"

Pudasjärvi
Henri Pätsi aloittaa Pudasjärvellä työt mahdollisimman nopeasti. Virkavaali äänestyksineen antoi jännitystä viimeisiin hetkiin saakka.
Henri Pätsi aloittaa Pudasjärvellä työt mahdollisimman nopeasti. Virkavaali äänestyksineen antoi jännitystä viimeisiin hetkiin saakka.
Kuva: Risto Pikkupeura

Pudasjärven valtuusto on valinnut kaupungin uudeksi hallintojohtajaksi Henri Pätsin. Valinta tehtiin äänestyksen jälkeen Ari-Pekka Niemisen (kd) esitettyä hallintojohtajaksi varasijalle asetettua Mirva Haatajaa.

Lippuäänestyksessä Pätsi sai 22 ääntä ja Haataja 4 ääntä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin