Kyläneuvosto: Pu­das­jär­ven ky­lä­neu­vos­ton kuu­lu­mis­kier­rok­ses­ta ei mei­nan­nut tulla loppua – täl­lai­nen tun­nel­ma kylillä on kesän jälkeen

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi + Lehti 6 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Hal­li­tuk­sen met­sä­oh­jel­ma an­sait­si­si mah­dol­li­suu­den – Met­sän­omis­ta­jan kan­nal­ta hal­li­tuk­sen oh­jel­maan si­säl­tyy paljon hyviä kir­jauk­siaMaan hallituksen alkutaival on ollut kuoppainen. Ministeriero on jo nähty ja eduskunnan kesäloman jälkeen punnitaan, onko hallituksella sisäisiä toimintaedellytyksiä.

Historian painolastit ja epäasialliset ulostulot tuntuvat estävän hallitusohjelman toteuttamista. Metsänomistajan kannalta hallituksen ohjelmakirjauksiin sisältyy paljon hyviä kirjauksia. Siksi moni metsänomistaja toivoisi, että hallitus kykenisi aloittamaan ohjelmansa toteuttamisen.

Orpon hallitus lupaa toteuttaa edellisen hallituksen tekemän ja laajan hyväksynnän saaneen Kansallisen metsästrategian kokonaisuudessaan. Hallitusohjelmassa on kirjaus etujärjestön vahvasti lobbaaman metsäbiotalouden tiedepaneelin toiminnan vakiinnuttamisesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.