Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Ensi vuoden Pu­das­jär­ven Su­vi­seu­ro­jen val­mis­te­lut on jo aloi­tet­tu – Pää­vas­tuu vuoden 2024 su­vi­seu­ra­jär­jes­te­lyis­tä on Kuu­sa­mon Rau­han­yh­dis­tyk­sel­lä

– Haluankin korostaa, että Kuusamo ei järjestä seuroja suinkaan yksin. Olemme hyvin iloisella mielellä järjestämässä seuroja, tämä on kova ponnistus, kertoo Pekka Kantola, SRK:n Suviseurojen Pudasjärven päätoimikunnan kuusamolainen puheenjohtaja.

Pudasjärvi
Vuoden 2024 Suviseurojen seuratunnus on Jeesuksen kysymys Pietarille ”Olenko minä sinulle rakas?”. Kuvituskuva tämän vuoden Suviseuroista Kauhavalta.
Vuoden 2024 Suviseurojen seuratunnus on Jeesuksen kysymys Pietarille ”Olenko minä sinulle rakas?”. Kuvituskuva tämän vuoden Suviseuroista Kauhavalta.
Kuva: Ulla Nisonen/arkisto

Kuusamon Rauhanyhdistyksellä on päävastuu vuonna 2024 järjestettävistä Suviseuroista. SRK:n Suviseurojen Pudasjärven päätoimikunnan kuusamolainen puheenjohtaja Pekka Kantola kertoo, että valmistelut on aloitettu jo monta vuotta sitten.

– Voidaan sanoa, että ensimmäiset palaverit vuoden 2024 seurojen tiimoilta on pidetty jo seitsemän vuotta sitten, Kantola toteaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.