Vauvat: Pu­das­jär­ven vuoden en­sim­mäi­nen vauva syntyi etu­ajas­sa – Vä­hä­kuo­puk­sen per­hees­sä iloi­taan pik­ku­vel­jes­tä

Mainos: Tilaa Iijokiseutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Elin­ta­pa­oh­jauk­ses­sa tär­kein­tä on ko­ko­nais­val­tai­suus ja se, että ei tui­jo­te­ta vain vaakaa – pal­ve­lu­tar­jo­tin tulossa tar­jol­le kai­kil­le kun­ta­lai­sil­le

Elintapaohjauksessa tärkeintä on kokonaisvaltaisuus ja se, että ei tuijoteta vain vaakaa.

– On hyvä, että kannustetaan kokeilemaan uusia asioita ja ihminen kohdataan yksilönä, Pudasjärveltä kotoisin oleva kokemusasiantuntija Anna-Reeta Korhonen o.s. Pakarinen totesi eri alojen asiantuntijoille.

Korhonen jakoi tarinansa Hyvä elämä, mielekäs arki – Pohjois-Pohjanmaan elintapaverkoston seminaarissa viime keskiviikkona Hyvän olon keskus Pirtissä.

Korhosen alustuksen jälkeen sekä paikan päällä ja etäyhteyksien välityksellä pureuduttiin muun muassa elintapaohjaukseen ja hyvinvointialueiden tuomiin vaatimuksiin. Seminaarin tavoitteena oli tukea hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen parissa työskentelevien ja yhdistystoimijoiden toimintaa, sekä toimia yhteisenä foorumina asiasta kiinnostuneille.

Korhonen kertoi elämänmuutoksestaan ja herätteli toimijoita ajattelemaan käytäntöjä kokijan silmin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.