Kesäkuvakisa: Osal­lis­tu Ii­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan ja voita hienoja pal­kin­to­ja – Katso jat­ku­vas­ti täy­den­ty­vä ku­va­gal­le­ria

Lukijalta
Kolumni
Tilaajille

Boo­me­rin miet­tei­tä: "Ai­koi­naan oli Kokki Kol­mo­nen, se löytyy ny­kyi­sin YLE-Aree­nal­ta, mutta siinä kaikki"

Kolumni

Viimeinkin ikäluokat 1945–1960-luvuilta saivat oman englanninkielisen arvonimen: Boomer! Haikaillen olen seurannut hienoja manager- ym arvonimiä, joilla on milloin mitäkin virkaa täytetty. Nyt tilanne korjaantui. Tästä eteenpäin voimme ylpeänä pyyhkäistä kaikkiin lomakkeisiin arvo- tai ammattisarakkeeseen: Boomer! Samalla vauhdilla on tarvetta uusia myös TV:n ruokaohjelmia. Kaikki kanavat tulvivat ruokaohjelmia; Venäjältä, Ranskasta, Italiasta, Kreikasta ja kokkeja riittää. Vaan missäpä on boomerin ruokaohjelma?

Aikoinaan oli Kokki Kolmonen, se löytyy nykyisin YLE-Areenalta, mutta siinä kaikki.  Martoillakaan ei ole omaa TV-keittiötä, vaikka tarvetta olisi. Marttojen ohjeet oli käytössä paljon ennen kuin TV kohisi puolissakaan valtakunnan pirteissä. Marttojen ruokaohjeilla tulevat Boomerit ponnisteli päivästä toiseen ja nosti valtakunnan taloutta jaloilleen. Eivät ehtineet istumaan Mannerheimintiellä nauttimassa pizzaa ja punaviiniä.