Vinkit videolla: Jo muutama helppo liike päi­väs­sä auttaa ja näkyy ar­jes­sa, katso videot – Syk­syl­lä käyn­nis­ty­vä Voimaa van­huu­teen -hanke tuo lii­kun­nan ikä­ih­mis­ten arkeen ja ko­tei­hin

NÄIHIN AIKOIHIN: Näihin ai­koi­hin 13: Tulva vei tuo­ma­ri­ko­pin, nätti karhu ilah­dut­ti pi­ha­pii­ris­sä – mutta mitä tehdään pi­le­tos­suil­la?

Mainos: Läheltä näkee kauas. Tutustu Ii­jo­ki­seu­tu Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Lukijalta
Mielipidekirjoitus

Aunen ter­vei­set Pu­das­jär­vel­tä läh­ties­sä: "Mikäs oli elää ja töitä tehdä, hyvä matka on ollut"

Aune Ekdahl toimi Pudasjärvellä pitkään kirjakauppiaana ja on ollut aktiivinen toimija muun muassa Pudasjärven Yrittäjissä ja kunnallispolitiikassa.
Aune Ekdahl toimi Pudasjärvellä pitkään kirjakauppiaana ja on ollut aktiivinen toimija muun muassa Pudasjärven Yrittäjissä ja kunnallispolitiikassa.
Kuva: Toivo Kiminki

Olemme eläneet koronan aiheuttamaa muutoksien aikaa. Kunnallisvaalitkin siirtyivät.

Minullakin on ollut paljon muutosta: reilu 50 vuoden työaika takana, sitten eläkkeelle ja nyt edessä on muutto Pudasjärveltä lähemmäksi tyttäriä. Melkein 55 vuotta vierähti. Mikäs oli elää ja töitä tehdä, hyvä matka on ollut.

Kiitos kaikille äänestäjilleni 12 vuoden matkasta yhteisten asioiden hoidossa. Kiitos Pudasjärven kaupungille, seurakunnalle ja eri järjestöille yhteistyöstä.

Ennen kaikkea kiitos ja halaus teille kaikille ihmisille, joiden kanssa olen tehnyt työtä, teille joiden kanssa on itketty ja naurettu elämä eri tilanteissa.

Elämä on aarre ja olemme toisillemme eri hetkissä aarteen lahjoja avanneet. Siunausta kaikille elämän askeleisiin. Pudasjärveä rakentakaa hyvässä yhteishengessä, toinen toisianne kunnioittaen.

Aune Ekdahl