Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Ve­si­lai­tok­sen työn­te­ki­jöi­nä esiin­ty­neet miehet va­ras­ti­vat omai­suut­ta asun­nos­ta Tai­val­kos­kel­la – poliisi va­roit­taa Tai­val­kos­kel­la ja lä­hi­alueel­la liik­ku­vis­ta hui­ja­reis­ta

Poliisi varoittaa Taivalkoskella ja lähialueella esiintyvistä huijareista ja varkaista. Poliisi kertoo, että vesilaitoksen työntekijöinä esiintyneen mieskaksikon epäillään syyllistyneen omaisuusrikokseen Taivalkoskella.

Poliisin mukaan kaksikko meni Taivalkoskella sijaitsevaan asuntoon torstaiaamuna seitsemän aikaan 30. syyskuuta. Miehet kertoivat asukkaalle tulevansa tarkastamaan vesiputkia alueella olleiden vesikatkojen vuoksi. Kun toinen mies tarkasti vesiputkia, kävi toinen miehistä muualla asunnossa ja anasti omaisuutta.

Taivalkoskella ja lähialueella liikkuvista huijareista ja varkaista pyydetään lähettämään vihjeitä poliisille. Akuutissa tilanteessa vihjeet voi ilmoittaa hätänumeroon 112 ja kiireettömät vihjeet voi lähettää joko sähköpostitse vihjeet.oulu@poliisi.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 0295 415 501.

Keskiviikkona poliisi kertoi Pyhännällä tapahtuneesta omaisuusrikoksesta, jossa vesivahinkotarkastajana esiintyneet miehet olivat menneet asuntoon ja anastaneet sieltä omaisuutta.