Remontti: Puik­ka­rin allas avautuu vasta syk­syl­lä – re­mont­ti pit­kit­tyi ve­si­liu­ku­mäen läh­tö­ta­son ra­ken­tei­den ole­tet­tua huo­nom­man kunnon vuoksi

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Va­li­tet­ta­vas­ti lumen alta pal­jas­tuu taas törkyä – Ros­kaa­mi­nen johtuu usein asen­teis­ta, mutta vä­lit­tä­mis­tä voi opettaaLinnunlaulua ja lisää linnunlaulua. Tähän aikaan vuodesta tarjolla on luonnon huumaavia ääniä. Parhaimmillaan konserttinautinnon kruunaavat lempeän lämmin ilma ja sateenjälkeinen mehevä tuoksu. Sellaisena hetkenä täytyy pysähtyä ja iloita keväästä jokaisella aistilla.

Nopeasti lämmenneen sään ansiosta lunta on enää rippeeksi ja vihreä valtaa alaa. Parhaillaan vietetään myös siivoustalkoiden sesonkia. Haravat heiluvat ja roskapussit täyttyvät. Se on hienoa toimintaa. Juuri nyt onkin paras aika kerätä roskia, kun lumi on sulanut, mutta kasvit ovat vasta heräilemässä kevääseen ja kasvuun.

Iijokiseudun toimittaja oli Pudasjärven luonnonsuojeluyhdistyksen porukan mukana maanantaina keräämässä roskia Kurenalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.