Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Iijoki: Tärkeä etappi saa­vu­tet­tu Iijoen vael­lus­ka­la­kan­to­jen el­vyt­tä­mi­ses­sä – "Määrät ovat vielä pieniä, mutta jostain pitää aloit­taa"

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Uusia lin­ja-au­to­vuo­ro­ja ke­sä­kuus­sa Oulun ja Kuu­sa­mon välille – Vuorot pal­ve­le­vat ai­kai­sia aamuja ja myö­häi­siä iltoja

Uusien vuorojen myötä Kuusamon suunnasta pääsee aikaisin aamulla Ouluun ja illalla Oulusta Kuusamon suuntaan. Kyytiin voi nousta myös Pudasjärveltä ja Taivalkoskelta.

Aikaisten arkiaamujen ja myöhäisten arki-iltojen linja-autoyhteydet Kuusamon, Taivalkosken, Pudasjärven ja Oulun välillä paranevat 5. kesäkuuta alkaen, kun Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksen kilpailuttamat uudet linja-autovuorot käynnistyvät.

Ely-keskuksen tiedotteen mukaan uudet vuorot liikennöidään maanantaista perjantaihin. Aamuvuoro lähtee Kelantieltä Kuusamosta kello 4.30 ja saapuu Oulun linja-autoasemalle kello 7.30.

Iltavuoro taas lähtee Oulun linja-autoasemalta kello 20.30 ja saapuu Kelantielle Kuusamoon kello 23.30. Kumpikin vuoro pysähtyy myös Pudasjärven ja Taivalkosken keskustassa.

Aamuvuoron aikataulu on suunniteltu erityisesti työmatkustajia, opiskelijoita ja OYS:ssa asioijia varten.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.