Vinkit videolla: Jo muutama helppo liike päi­väs­sä auttaa ja näkyy ar­jes­sa, katso videot – Syk­syl­lä käyn­nis­ty­vä Voimaa van­huu­teen -hanke tuo lii­kun­nan ikä­ih­mis­ten arkeen ja ko­tei­hin

Ylioppilaat: Pu­das­jär­ve­läi­nen kevään yli­op­pi­las Jesse Pyyk­kö­nen on toinen Suomen parhaan tut­kin­to­to­dis­tuk­sen saa­neis­ta – "Tämä oli yl­lä­tys, vaikka täh­tä­sin­kin hyviin ar­vo­sa­noi­hin"

Mainos: Läheltä näkee kauas. Tutustu Ii­jo­ki­seu­tu Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Ti­las­to­kes­kus: Poh­jois-Poh­jan­maal­la lii­ken­ne­kuo­le­mien määrä kas­va­nut – tie­lii­ken­ne­on­net­to­muuk­sis­sa kuoli yksi ja louk­kaan­tui 36 ihmistä

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan tieliikenteessä sattui 398 henkilövahinkoon johtanutta onnettomuutta heinäkuussa. Onnettomuuksissa kuoli 24 ja loukkaantui 502 ihmistä, kerrotaan Tilastokeskuksen tiedotteessa.

Oulussa ei sattunut yhtään kuolemaan johtanutta liikenneonnettomuutta tammi-heinäkuun aikana. Vuoden 2020 ennakkotilastoissa kuolleita oli neljä. Onnettomuuksissa loukkaantuneita oli 14 heinäkuussa, kuusi enemmän kuin viime vuonna.