Valmistuneet: Am­mat­ti­op­pi­laat pää­si­vät ke­sä­lo­mal­le – OSAOn Pu­das­jär­ven yk­si­kös­tä val­mis­tu­nut liki 90 opis­ke­li­jaa vuoden aikana, yli 90 pro­sent­tia val­mis­tu­neis­ta työl­lis­ty­nyt

Marjat: Halla uhkaa mar­ja­sa­toa – mus­tik­ka ja hilla kuk­ki­vat jo lu­paa­vas­ti, mar­jan­poi­mi­joi­den vii­su­mei­ta ei ole vielä haettu

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Teuvo Pe­rä­ta­lo siirtyy Pu­das­jär­ven Osuus­pan­kis­ta Kainuun Osuus­pan­kin uudeksi toi­mi­tus­joh­ta­jak­si

Teuvo Perätalo on monelle pudasjärveläiselle tuttu mies Pudasjärven Osuuspankista.
Teuvo Perätalo on monelle pudasjärveläiselle tuttu mies Pudasjärven Osuuspankista.
Kuva: Juha Hagelberg

Kainuun Osuuspankin hallintoneuvosto on valinnut Kainuun Osuuspankin uudeksi toimitusjohtajaksi Pudasjärven Osuuspankin toimitusjohtajan, varatuomari Teuvo Perätalon.

Pudasjärven Viinikoskelta kotoisin oleva 53-vuotias Perätalo on työskennellyt koko tähänastisen pankkiuransa Pudasjärven Osuuspankissa.

Vuodesta 2005 lähtien hän on ollut pankin toimitusjohtaja. Sitä ennen hän toimi pankinjohtajana vuodesta 2000 ja pankkilakimiehenä vuodesta 1988 lähtien.

Pudasjärven Osuuspankki on vahva toimija ja menestynyt monella mittarilla mitattuna hyvin viime vuosien aikana. Vakavarainen pankki on muun muassa kasvattanut asiakasmääräänsä.

Kainuun Osuuspankin toimitusjohtajan toimitila sijaitsee Kajaanissa. Kajaanin lisäksi pankin konttorit sijaitsevat Hyrynsalmella, Ristijärvellä, Sotkamossa ja Vaalassa.

Kainuun Sanomien mukaan Teuvo Perätalo aloittaa työt Kainuun Osuuspankissa Kajaanissa kevään 2017 aikana.

Kainuun Osuuspankin nykyinen toimitusjohtaja Seppo Rytivaara jää eläkkeelle 1.5.2017.

Tiistaina asiasta uutisoi Kainuun Sanomat .