Lukijalta

Teks­ta­reis­sa vies­ti­tel­lään hiih­to­la­duis­ta ja kum­mas­tel­laan Iijoen sillan va­lo­py­lo­ne­ja

Voit lähettää tähän numeroon teksti- ja kuvaviestejä. Viesti maksaa operaattorisi normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Rantareitin laduilla paljon koirien ulostetta, ei voi hiihtää. Eikö koiran ulkoiluttajat voisi kerätä tai edes ohjata koiran ladun ja kävelyväylän ulkopuolelle tekemään tarpeet.

Pudasjärvisille tiedoksi, että Taivalkoskella on lääkäripäivystys myös sunnuntaisin.

Terveiset Taina Vainiolle (Iijokiseutu 18.12. viitaten). Minä en ainakaan sen vuoksi Pudasjärvelle takaisin muuttanut ja verojani tänne maksa, että niillä elätettäisiin pakolaiset. Omien olot kohentaisin ensin. Erityisesti vanhusten, jotka ovat tämän maan rakentaneet. Myöskin lapsiperheiden olot kuntoon, jotta meillä olisi jatkossakin veronmaksajia. Pakolaisethan eivät meille kovin niitä tuloja tuo, vaikka he asukaslukuja nostavatkin. T. Rauhaa rakastava.

Ikävää että Pudasjärvellä hävisi Kesport. Ei saa enää suksia eikä hiihtomonoja Pudasjärvellä. Harmillista tämmöinen.

Jyrkkäkosken latuja käyttää koirahiihtäjät harjoituspaikkana, tämä aiheuttaa selkeitä vaaratilanteita ladulla oleville hiihtäjille. Koirahiihtäjät kiitää noin 30–40 km:n tuntivauhtia, joten yhteentörmäyksen riski on olemassa. Kuka vastaa vahingon sattuessa?

Hienot on nuo Iijoen sillan valopylonit. Vielä hienomman näköinen olisi, jos kaikki toimisivat. Nyt on 7. ja 8. pyloni Kuusamosta päin toimimaton ja 7. Oulusta päin myös pimeänä.

Kiitos hiihtäjälle, joka ajoi punaisella Nissan Qashqailla 13.1. ja lapioi lunta Jyrkkäkosken ladulla tienylityspaikalle. Hiihto oli helppoa, kun suksia ei tarvinnut irrotella välillä ja hiekka ei haitannut.