Lukijalta

Teks­ta­reis­sa tun­nel­moi­daan ke­vät­kuu­lu­mi­sil­la ja an­ne­taan vink­ke­jä tul­va-asioi­hin

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Suuret kiitokset sille rehelliselle henkilölle, joka maanantaina toimitti hukkaamani kirjeen postiin. Keskiviikkona kirje oli jo perillä. Mummi kiittää!

Nämä eri puolilta pitäjää tulevat kevätkuulumiset ovat mukavaa luettavaa, kuten lukijoiden luontohavainnot. Toivottavasti niitä saadaan lukea lisää. Ja myöhemmin sitten kesäkuulumisia!

Pietarilan liikuntapuiston roskakorit kaipaisivat tiheämpää tyhjennysrytmiä. Roskia sai keräillä ympäri puistoa, kun tuuli oli niitä levitellyt pursuavasta pöntöstä.

Tällainen asia tulee myös mieleen, että pitäisikö siirtää näiden hirsikerrostalojen rakentamista tuohon keskustaan? Katsotaan ensin, mihin tämä korona-aika vie kaupungin ennestäänkin heikkoa taloutta. Meillä on vuokra-asuntoja tarjolla mm. Pietarilan vuokratalossa jatkuvasti. Liikehuoneistoja keskustassa, tyhjät näyteikkunat ei tuo hyvää kuvaa tästä ” elinvoimaisesta ” kaupungista. Ihmettelijä!

Nyt oisi kiire aukaista Länsirannantien ylijuoksutuspaikka. Se on sinne ihmisten toimesta rakennettu, nostettu tietä ja kivetty. Eli Jongun pintaa on saatu ylemmäs ja asukkaitten mökit kastuu toistuvasti. Kurenalustan tulva myös pienenis ja asutukset ei olisi vaarassa. Varmaan halvin konsti on: pato pois ja maa-aines kankaalle turvaan ja tulvan jälkeen siihen rumpuputkia tarvittava määrä ja maa takasin. Päättäjät huomioikaa ihmiset. Nimim. Huolestunut mökkiläinen

Huolestuttaa kovasti, kun Kurenalla on iltaisin ja öisin liikkeellä kovaäänisiä ajelijoita, jotka ajavat älytöntä vauhtia taajama-alueella. Kauppatie on otettu kiihdytyskaistaksi, jossa autoja, mopoja ja moottoripyöriä kiihdytetään, huudatetaan ja ajetaan selkeää ylinopeutta. Tämä vaarallinen puuha pitää saada loppumaan ennen kuin jollekulle käy huonosti! Eikö kaupunki voisi laittaa Kauppatielle liikennemerkin, joka kieltää yöllisen turhan ajelun? Kielto voitaisiin laittaa esimerkiksi Kauppatien ja Oikopolun risteyksestä ainakin Juhontien risteykseen asti. Tietenkin tonteille ajo olisi sallittua, mutta turha ja vaarallinen ajelu yöllä loppuisi selkeän kiellon takia, ihmiset saisivat nukkua ja alue olisi turvallinen. Nimim. Kairan mies

Mitenköhän siivoustalkoita voi järjestää, jos kaikki yli 10 hengen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet on kielletty toukokuun loppuun asti.