Lukijalta

Teks­ta­reis­sa muis­tu­te­taan tur­va­vä­leis­tä ja ih­me­tel­lään julmaa ap­ril­li­pi­laa

Voit lähettää numeroon Iijokiseudun numeroon 0447370399 teksti- ja kuvaviestejä. Kiitä, kehu, kannusta, kysy tai kummastele. Viesti maksaa operaattorisi normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Olipa julma aprillipila. Ne betonikaiteet sillalla ovat todella rumat ja niistä tehdään pilaa, niin ei kovin hienovaraista. Kyllä mieleni pahoitin.

Turvaväli, turvaväli, turvaväli! Onko se niin vaikea ymmärtää? Pari metriä väliä muihin kaikkialla julkisilla paikoilla, sisällä ja ulkona. Suuret kiitokset teille kaikille, jotka turvavälejä noudattavat.

Varma muutos tapahtuu, koska kriisi on ympäri maailman ja voi sanoa kaikille elämän aloille ulottuva. Pitkälti velkarahalla rakennettu talouskupla posahti ja voi viedä mukanaan useita poliitikkoja. Laskennallista varallisuutta haihtuu roppakaupalla taivaan tuuliin, mutta häviääkö tosiasiallinen pääoma ollenkaan niin paljon? I.P.

Epätietoisuutta: Miksi koronan leviämisestä ei tiedoteta paikallisesti? Ihmiset pidetään siinä uskossa ja oletuksessa, ettei sitä täällä ole. Väärin. Kun Syötteeltä hissit pantiin kiinni, samalla mökkejä varattiin. Käsitykseksi jäi, että niille oltiin tulossa koronaa sairastamaan. Koronaa on kaikkialla. Pudasjärvi ei ole viimeinen linnake, mutta siitä ei tiedetä, koska tauti ei ole vielä tarttunut riskiryhmiin. Maan hallitus pyrkii toimillaan hidastamaan epidemian kulkua, jotta se ei leviäisi nopeasti ja kaikki sairastuneet pystyttäisiin hoitamaan. Jos ihmisiä pidetään autuaan tietämättöminä asiasta, kaaos tästä tulee. Asiasta huolestunut

Kuinka itsekästä on valittaa julkisivun takia palvelutalosta, josta on tulossa koti ja työpaikka Rimmin palvelukodin asukkaille ja työntekijöille, jotka ovat kauan odottaneet puhtaita tiloja.