Lukijalta

Teks­ta­reis­sa mie­ti­tään läm­pi­miä säitä ja asen­net­ta

Voit lähettää tähän numeroon teksti- ja kuvaviestejä. Kiitä, kehu, kannusta, kysy tai kummastele – viesteillä voit nostaa erilaisia asioita keskusteluun. Viesti maksaa operaattorisi normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Syötteen Lumiareenan avoimissa ovissa ei näkynyt yhtään liikuntatapahtumajärjestäjää esittelemässä toimintaa, jos ei oteta huomioon järjestyksenvalvontaa hoitanutta seuraa. Olisin odottanut näkevän siellä Talvisyötemtb, Syötemtb, Juhannuksen mäkiajot ja Umpihankihiihdot, Huippukymppi ja Paksukumiteamin tapahtumia.

Miten ihmiset kehtaavat olla kateellisia, ilkeitä lähisukulaiselle tai kyläläiselle? Eikö ole hyvä jos yrittää? Ei muuta kun kapuloita rattaisiin. Miettikääpä ja parantakaa asennetta. Nimim. Kaiken kokenut ja nähnyt

Luin keskiviikon Iijokiseutua: Hyvinvointivaliokuntako tekee nykyään päätökset valtuustoaloitteista. Lapsiraha ja perheiden arjen kuuleminen on ihan eri asia.

Lämpimistä säistä. Ilmatieteenlaitoksen pitkäaikaisen, vuosilta 1867–2014 tehdyn, vuorokausilämpötilan tilaston mukaan koko 1930-luku oli huomattavan lämmin. Poikkeuksellisen lämmin vuosikymmen alkoi vuonna 1929 ja päättyi talvisodan paukkupakkasiin vuonna 1940. Vasta 2000-luvun alussa päästiin samanlaisiin keskilämpötiloihin. Myöskin Merentutkimuslaitoksen jäätilannetilasto kertoo ettei meressä ollut paljon jäitä. Mieleeni muistuu lehtikirjoitus, minkä mukaan Raumalla laskettiin purjeveneet vesille 1930-luvun alussa uudenvuoden tienoilla ja järjestettiin loppiaisregatta. Magnus Slotte