Lukijalta

Teks­ta­reis­sa kii­te­tään latujen kun­nos­sa­pi­dos­ta ja ih­me­tel­lään Iijoen tul­va­ti­lan­net­ta

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Aulikselle parhaat kiitokset latujen hyvästä kunnossapidosta Kongasjärvi–Mustalampi välillä. Oli mahtava hiihdellä. Nimim. Hiihtoa yli 3000 km

​Tuo korona toi hyviäkin puolia: polttonesteet halpeni ja maailma puhdistui saasteesta kerta heitolla.

Kiitos selkeästä koronatiedotteesta. Tuli turvallinen olo.

Martalle kiitos mielenkiintoisesta jutusta Juustokievarin yrittäjästä. Nyt kaikki joukolla tilaamaan ruokaa ja tukemaan Raijaa.

Tulevaan varautumista: tulvahuippu alenee, jos ajoissa avataan riittävä vedenjuoksutusväylä Jongusta Nuorittajoen kautta Kiiminkijokeen madaltamalla Länsirannantien pengertä.

Tunnettu helsinkiläiskolumnisti kirjoitti Iltalehteen kymmenkunta vuotta sitten: ”Maalaisissa törmää usein ennakkoluuloon, että helsinkiläiset ovat töykeitä, kopeita ja röyhkeitä. Väite pitää 80-prosenttisesti paikkansa, sillä 80 prosenttia helsinkiläisistä on maalta muuttaneita. Helsingin sympaattisuus korostuu heinäkuussa, kun maalaiset muuttavat täältä pois”. Me vastaan He.

Ely-keskuksen pitäisi määrätä Pohjolan voima laittamaan juoksutukset kohdilleen Iijoella. Miksi asiaan ei puututa niin, ettei jokivarren asukkaiden tarvitse maksaa tulvan seurauksista? Nimim. Jokivarren asukas

Kun on lukenut lehdestä meidän kaupungin taloudellisesta tilanteesta, ei voi olla huolestumatta. Korona-aika vie vie kaupungin ennestään tiukkaa taloutta suureen velkakierteeseen.