Lukijalta

Teks­ta­reis­sa kiin­ni­te­tään huo­mio­ta vi­her­aluei­siin ja ker­ro­taan luon­to­ha­vain­nois­ta

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Hei te, jotka ulkoilutatte koirianne Kurentiellä! Voisitteko siivota jätökset pois kerrostalojen ikkunoitten edestä! ”Ekakerroksen asukkaat”

Kevään ja kesän saapuessa huomio kiinnittyy istutuksiin ja yleiseen viihtyvyyteen. Kysymys kuuluu, onko Pudasjärven kaupungilla puutarhuria? Kuka tai mikä taho huolehtii viheralueista tai istutuksista? Esimerkiksi Hirsikampuksen ja valtatie 20 välisellä alueella kasvaa yksi ainoa hybridihaapa. Olisi näyttävämmän näköinen, jos niitä olisi useampia esim. rivissä.

Maanantaina 11.5.2020 kello 08.55 käveli metsäkauris tiellä 500 m Pärjänsuon 50 km/h liikennemerkin kohdalta Kuusamontien suuntaan. Liekö harvinainen näillä leveysasteilla? T. Mökkiläinen Livolta

Miksi yläjuoksulta juoksutetaan tulva-altaista vettä tänne Jonkuun? Pitäisivät siellä ylärajan ylitse myös sitä vettä. Jongussa ei ole ylärajaa ollenkaan. Voimayhtiö varastoi tänne vettä niin paljon kuin vaan pystyy ja jauhavat rahaksi. Juoksutus olisi pitänyt tehdä ennen tulvaa, tyhjentää Jonkua valmiiksi tulvalle. Kyllä sinnekin päin on syytä muistuttaa.

Näyttäis siltä, että ihmiset on lähteneet jo liikenteeseen enemmän korona-aikanakin. Kuusamontiellä oli vilkkaan näköistä viime perjantaina.