Teks­ta­reis­sa kan­nus­te­taan poi­mi­maan mus­ti­koi­ta ja toi­vo­taan Iijoen siltaan katetta


Tekstarit ja soitetut 044 7370399

Voit lähettää numeroon teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi Iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

3.8. Kiitän Pudasjärven ambulanssihenkilökuntaa hyvästä, osaavasta ja auttavasta hoidosta. Oys:n kirurgikin kehui ensihoitajan työtä nilkkani paikoilleen laittamisesta. Nimimerkki: Nilkan murtumisesta toipuva.

Hyvä Pudasjärvi! Hyvään suuntaan menette. Töitä ihmisille ja mahtava hyvinvointikeskus tulee.

Kurenalla on uudet ja kalliit tietyöt käynnissä. Toivottavasti paremmin suunniteltu kuin sillan kaiteet.

Syksyn pimeät lähestyvät. Ylittäessäni Iijoen yksinkertaisen kaunista siltaa, odottelen sen valojen syttymistä. Voisiko sillan kattaa, jolloin valojen kauneus korostuisi? Aurauskustannuksien säästöillä katto maksettaisiin muutamassa vuodessa.

Mainio pääkirjoitus viime viikon lehdessä.

Nyt on metsissä paljon mustikoita. Poimikaa hyvät ihmiset marjoja ja viekää vanhusten hoitolaitoksiin ja niille vanhuksille, jotka eivät itse enää pysty marjastamaan. Nimimerkki: Pienestä teosta iso ilo.

Ympäristöihmiset herätkää! Porotilat talviruokintapaikkoineen levittävät laajoja, tiheitä nokkospeltoja. Mitä tehtäis?

Tykkään nuorista, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että mopoilu on lähtenyt ihan lapasesta. Yhtenä päivänä näin joukon mopoilijoita ajamassa rinta rinnan Jukolantiellä, keulivat, päristelivät ja kaahasivat. Sitten joukko ylitti Kuusamontien ja jatkoi matkaa. Oli vaarallisen näköistä touhua. Ehkä tuollaista pitäisi harrastaa jossain muualla kuin yleisillä teillä?