Lukijalta

Teks­ta­reis­sa ih­me­tel­lään vuo­den­kier­toa ja kii­te­tään tek­niik­kaa

Voit lähettää Iijokiseudussa julkaistavaksi teksti- ja kuvaviestejä numeroon 044 7370399. Viesti maksaa operaattorisi normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä viestiin (toimituksen tietoon).

Ne vain vaihtuu kiihtyvällä vauhdilla nuo vuodenkierrot. Menee ja tulee aina entistä nopeammin. Kaksvuotiaalle vuosi on puolet elämästään, meille yli 50-vuotiaille alle 10 prossaa. Vuosi meikäläiselle ei paljoa vaikuta, kun lapselle se on paljon, kokemuksesta puhumattakaan. Kaikki on heille uutta, meille vanhaa toistoa. Mutta aina jotain pientä ja isoa kun on uutta. Uusi vuosi ainakin! IP.

Karhu-Malmi kävi Sivakkasuolla, mutta ei tukkinut pihaliittymiä, käytti tekniikkaa. Runsaat kiitokset hänelle! Pappilantien vanhat.

Kiitosta laduista! On niin paljon annettu risuja Kurenalustan hiihtoladuista, joten nyt on vuoro ruusujen! On tosi hyvä reitti uusi lentokentän lenkki. Kiitos suunnittelijoille ja tekijöille. On mukava Jyrkällä hiihdellä, kun ei tarvitse kiertää koko ajan samaa vanhaa kiekuraa saadakseen kilometrejä. Kiitos myös latujen kunnossapitäjälle hyvästä latujen hoidosta!

Pudasjärven hiihtoladut ovat olleet uuden vuoden ja loppiaisen välisen ajan ala-arvoisessa kunnossa. 3.1.2020 latuinfon mukaan Jyrkkäkosken kaikki ladut olisi pitänyt olla kunnostettu iltapäivällä. Todellisuudessa vain 1/3 osa oli kunnossa. Mikä on latujen huoltajien mukaan käsitys hyvästä ladusta? Jyrkkäkosken ladulta puuttuu kiertosuunta (hiihtosuunnat) ja se aiheuttaa vaaratilanteita. Lisäksi puuttuu pysäköintipaikkojen merkintä asianmukaisin liikennemerkein. On ollut epäselvyyksiä, mihin saa pysäköidä. Toivotaan myös laduille palautelaatikkoa ja puhelinnumerot, mihin palautetta voisi antaa. Muillakin paikkakunnilla semmoinen on käytössä.